Werkwijze


Bij mij in de trimsalon staat het comfort en welzijn van uw hond altijd voorop. Elke hond is anders en heeft een andere behandeling en benadering nodig. Door mijn jarenlange ervaring kan ik de benadering en (vacht)behandelingen speciaal afstemmen op uw viervoeter.

 

Ik werk één op één met uw hond, dit werkt voor uw hond het prettigst. Dit omdat ik zo mijn aandacht volledig op uw hond kan richten. Dit wil niet zeggen dat uw hond de enige is in de trimsalon. Er wordt voldoende tijd ingepland voor uw hond zodat die de aandacht krijgt die hij verdient!

Kan uw hond moeilijk of niet overweg met andere honden? Laat mij dit van te voren even weten, dan zoeken wij naar een passende oplossing.

 

Ik werk alleen met de beste producten voor uw hond, voor ieder vachttype heb ik een speciale shampoo. De shampoo die wordt gebruikt in de trimsalon is van het merk Hownd, deze shampoo bevat uitsluitend natuurlijke ingrediënten; geen agressieve chemicaliën, geen schadelijke stoffen zoals alcohol, zeep of kleurstoffen. bevat ook geen parabenen en sulfaten. Hownd producten bevatten gezonde en helende essentiële oliën, zijn PH neutraal en mild voor huid en haar! Ook zijn de Hownd producten vegan en dierproefvrij!

Wilt u weten welke shampoo u thuis het beste kunt gebruiken? In de salon zijn de verschillende shampoos van Hownd te koop! Ze zijn verkrijgbaar in 4 verschillende heerlijk geurende varianten! U kunt een berichtje sturen, even bellen of kom even langs voor passend advies.

 

Dient uw hond gewassen te worden met een shampoo van de dierenarts i.v.m. huidproblemen? Dit is geen enkel probleem! Neem het flesje mee en uw hond wordt met de desbetreffende shampoo gewassen 

 

Een trimbeurt duurt tussen de 2 á 3 uur, dit is voor een hond best lang. Daarom, tussen het trimmen door geef ik uw hond even een kleine pauze, er is een mogelijkheid om even buiten te snuffelen en eventuele behoeftes te doen of even een momentje rust.

Na de trimbeurt word(en) de hond(en) in de bench gezet waar ze rustig kunnen wachten tot ze worden opgehaald.

 

Ook zijn er snoepjes aanwezig in de salon. Mocht uw hond een allergie hebben of een speciaal dieet dan verneem ik dat graag zodat daar rekening mee gehouden kan worden. In dit geval kunt u eventueel eigen koekjes meegeven.

 

Alle honden worden volgens de ras standaard getrimd tenzij u andere wensen heeft, u kunt dit aangeven als u de hond komt brengen.

 

U kunt mij een berichtje sturen, mij even bellen of kom gezellig even langs voor een passend advies voor uw hond!