Even Voorstellen


Ik ben Désirée Orré en ben geboren op 06-06-1993, woonachtig in Roelofarendsveen. 

Ik woon samen met mijn vriend Jason en samen hebben wij een Border Collie genaamd Milou. Naar haar is de trimsalon ook vernoemd. Logisch hè! Ook hebben wij nog een kleine Dwerg Poedel. Zij heet Abigail maar wij noemen haar altijd Abby. Voor een trimster is het hebben van een Poedel echt geweldig!

 

Al vanaf dat ik klein ben heb ik altijd al geroepen dat ik iets met dieren wilde gaan doen. Maar goed, wat dan? Welke kant ga je dan op? Keuzes genoeg. Hoe kom ik dan bij honden trimmen?

 

Dat is begonnen met een stage plaats in een trimsalon als onderdeel van mijn opleiding dierverzorging. Dat was ergens in 2010-2011. Bij die snuffelstage kwam ik terecht in een leuke, kleinschalige trimsalon in de buurt. Dat vond ik direct zo leuk dat ik tijdens mijn vakanties in diezelfde trimsalon aan de slag ging. En uiteindelijk ben ik daar ook echt gaan werken. Toen wist ik dat ik dit wilde blijven doen. In ben toen de opleiding Hondentrimmen gaan volgen bij het HKI in Bunnik. Na het behalen van mijn diploma in 2014 heb ik extra ervaring opgedaan in een grotere trimsalon om mijzelf verder te ontwikkelen.

In 2017 kreeg ik de mogelijkheid om voor mijzelf te beginnen.

Dit was een kans die ik niet kon of wilde laten lopen en die mogelijkheid heb ik dus met beide handen aangegrepen. En zo ben ik nu dus de trotse eigenaresse van Hondentrimsalon Milou.

 

Ook heb ik in 2017 meegedaan aan de wedstrijd 'Beste Hondenstylist(e) van Nederland'. In de klasse amateurs heb ik toen met Bobbie de Boomer de eerste prijs in de wacht gesleept! 2017 is dus een jaar voor mij om nooit te vergeten!