Werkwijze


Bij mij in de trimsalon staat het comfort van uw hond voorop, elke hond is uniek en heeft een andere behandeling nodig. Zo stem ik de vachtbehandeling af speciaal voor uw hond!

 Ik werk één op één met uw hond in de salon, voor de hond werkt dit vaak het prettigst. Dit omdat ik mijn complete aandacht kan vestigen op uw hond, maar uw hond niet erg word geprikkeld door andere honden. Dit betekend echter niet dat uw hond de enige is in de trimsalon. Er word voldoende tijd ingeplant voor uw viervoeter zodat die de aandacht krijgt die hij verdient!


Ik werk alleen met de beste producten voor uw hond, voor ieder vachttype heb ik een speciale shampoo. Mocht de vacht het nodig hebben. gebruik ik ook conditioner voor de vacht.  Als uw hond gewassen dient te worden met shampoo van de dierenarts is dit geen probleem, neem het flesje mee en ik was uw hond met die shampoo. Wilt u weten welke shampoo u thuis het beste kunt gebruiken? U kunt altijd een berichtje sturen of bellen voor informatie.

 

Tussen het trimmen door geef ik uw hond (indien nodig) even een kleine pauze, er is een mogelijkheid om buiten even te snuffelen en eventuele behoeftes te doen of lekker spelen met andere honden.

Ook heb ik heerlijke hondensnoepjes in de salon. Mocht uw hond alleen een allergie hebben of een speciaal dieet dan verneem ik dit graag zodat ik daar rekening mee kan houden. Dan kunt u eventueel eigen koekjes meegeven.

 

Alle honden worden volgens de ras standaard getrimd tenzij u andere wensen heeft, u kunt dit aangeven als u de hond komt brengen.

Schotse Collie, Sky.