Werkwijze


Bij mij in de trimsalon staat het comfort van uw hond voorop, elke hond is anders en heeft een andere behandeling nodig. Zo is de vachtbehandeling afgestemd speciaal voor uw viervoeter. 

 

Ik werk één op één met uw hond, dit werkt voor uw hond het prettigst. Dit omdat ik zo mijn aandacht volledig op uw hond kan richten. Dit wil niet zeggen dat uw hond de enige is in de trimsalon. Er word voldoende tijd ingepland voor uw hond zodat die de aandacht krijgt die hij verdient!

Kan uw hond moeilijk of niet met andere honden? Laat mij dit van te voren even weten, dan zoeken wij naar een passende oplossing.

 

Ik werk alleen met de beste producten voor uw hond, voor ieder vachttype heb ik een speciale shampoo. Mocht de vacht het nodig hebben word er een conditioner voor de vacht. Als uw hond gewassen dient te worden met shampoo van de dierenarts is dit geen probleem, neem het flesje mee en ik was uw hond met die shampoo. Wilt u weten welke shampoo u thuis het beste kan gebruiken? In de salon zijn verschillende shampoo's te koop. U kunt een berichtje sturen, even bellen of kom even langs voor passend advies.

 

Tussen het trimmen door geef ik uw hond even een kleine pauze, er is een mogelijkheid om even buiten te snuffelen en eventuele behoeftes te doen, maar ook even spelen met andere honden is mogelijk! 


Ook zijn er snoepjes aanwezig in de salon. Mocht uw hond een allergie hebben of een speciaal dieet dan verneem ik dat graag zodat daar rekening mee gehouden kan worden. U kunt eventueel eigen koekjes meegeven.

 

Alle honden worden volgens de ras standaard getrimd tenzij u andere wensen heeft, u kunt dit aangeven als u de hond komt brengen.

 

Graag tot ziens!